El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, explicarà demà el funcionament del sistema d'informació electoral adreçat tant als ciutadans com als membres de l'Administració i als mitjans de comunicació. En concret, el conseller Sabaté presentarà l'eina més innovadora del sistema d'informació, una nova pàgina web pensada per a tots els públics i que conté tots els detalls del procés electoral. Es tracta de la primera vegada que es crea un web informatiu previ d'ús exclusiu per a unes eleccions a Catalunya. L'adreça, que estarà operativa demà, és la següent: www.parlament2006.cat
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, explicarà demà a la sala d'actes del Departament el funcionament del nou web que informarà sobre l'organització de les eleccions de l'1 de novembre. La pàgina està adreçada als ciutadans, als membres de meses o juntes electorals i als mitjans de comunicació, amb l'objectiu d'oferir informació i proveir del serveis necessaris. És la primera vegada que la Generalitat posa en marxa un web dedicat exclusivament a informar sobre la convocatòria i l'organització del procés electoral, així com a guiar els ciutadans en els passos que han de seguir, sigui com a membres de mesa o com a electors.

El conseller Sabaté donarà a conèixer els recursos humans i tècnics, a més dels avantatges que suposa aquesta novetat tecnològica, que es complementa amb altres eines informatives previstes per a les properes eleccions. A més, per resoldre dubtes de manera presencial, es comptarà amb les delegacions territorials i els casals situats a l'estranger.


RECORDEM

Motiu: Roda de premsa explicativa sobre el web de les eleccions al Parlament de Catalunya: www.parlament2006.cat
Dia:Dimecres, 13 de setembre de 2006
Hora: 11.30 hores
Lloc: Sala d'actes del Departament de Governació i
Administracions Públiques
Via Laietana, 26
08003 Barcelona