El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, inaugurarà demà, dimecres, 18 d'octubre, a les 12 hores, les III Jornades sobre l'ús de la Signatura Electrònica, que se celebren del 17 al 19 d'octubre al Palau de Congressos de Barcelona.
Xavier Sabaté arribarà a les 12 hores al Palau de Congressos de Barcelona, on el rebran el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, José Ignacio Cuervo; l'alcalde de Terrassa i president de Localret, Pere Navarro; el director gerent del Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya, Joan A. Olivares, i el director de l'Agència Catalana de Certificació - CATCert, Jordi Masias. Tot seguit tindran lloc els parlaments de l'acte d'inauguració de les III Jornades de la Signatura Electrònica.

Adreçades als professionals de l'àmbit de la certificació electrònica dels sectors públic i privat, les jornades ofereixen més de trenta conferències amb més de setanta conferenciants i la participació de més de quatre-cents assistents. A més de ser el fòrum per ajudar al desenvolupament i la divulgació de la signatura electrònica a les administracions públiques, les conferències també seran el centre de debat de temes de màxima actualitat, com la salut, la justícia o la contractació electròniques.

Prèviament a la inauguració de les III Jornades sobre l'ús de la Signatura Electrònica, el conseller de Governació i president del Consorci Administració Oberta i Electrònica de Catalunya (AOC) signarà, a la Conselleria que encapçala, el conveni de cololaboració entre l'AOC i l'Ajuntament de Montcada i Reixac per a la prestació de serveis de certificació digital idCAT.