Territori

La C-17 patirà restriccions de trànsit a l'alçada de Canovelles des de demà dimarts fins divendres

query_builder   4 abril 2005 18:58

event_note Nota de premsa

La C-17 patirà restriccions de trànsit a l'alçada de Canovelles des de demà dimarts fins divendres

La C-17 patirà restriccions de trànsit des de demà dimarts 5 d’abril fins divendres 8 a l’alçada de Canovelles en ambdós sentits de la marxa. La restricció consistirà en tallar puntualment un dels dos carrils per cada sentit en les hores de menys intensitat de trànsit. Aquesta restricció es fa en el marc de les obres de construcció de la rotonda de Canovelles per les quals es desvia el traçat d’aquesta via al llarg d’un quilòmetre en ambdós sentits. Aquest desviament es mantindrà durant els propers mesos.

Rotonda de Canovelles

Les obres tenen lloc a l’encreuament de la C-17 amb la carretera C-1415b (carretera de Caldes) a l’altura de l’antic Restaurant Tibidabo. En aquest punt s’està construint una rotonda per reordenar accessos. La meitat inferior de la rotonda i els ramals en sentit Barcelona  ja està construïda i ara s’estan iniciant les tasques per construir l’altra meitat i els ramals sentit Vic. En una fase posterior s’ultimarà aquesta obra amb la construcció de dos ponts que uneixin els extrems del giratori.

Desviament i restriccions de trànsit

Les restriccions que tindran lloc aquesta setmana s’emmarquen en el desviament de trànsit que s’ha de dur a terme en aquest punt per tal de construir la rotonda. Per poder executar els ramals de la meitat inferior d’aquest giratori el trànsit serà desviat al llarg d’un quilòmetre de la següent manera: 

§ Sentit Barcelona: Des del passat dia 29 de març els 2 carrils en sentit Barcelona s’han desviat pels ramals ja executats de la meitat inferior de la rotonda. Aquest desviament es perllongarà fins al final d’obra que es preveu que sigui a finals d’any.

§ Sentit Vic: Els dos carrils en sentit Vic seran desviats als actuals carrils en sentit Barcelona creuant la mitjana. Per fer-ho, s’han d’executar aquestes obres provisionals del 5 al 8 d’abril, que afectaran a 1 carril en cada sentit de la C-17 de la següent manera :

- Dimarts 5 i dimecres 6 d’abril: de 10  a 19 hores  es talla un dels dos  carrils sentit Vic i un dels dos carrils sentit Barcelona.

- Dijous 7 d’abril: de 10 a 19 hores es talla un carril sentit Vic.

- Divendres 8 d’abril: de 10 a 14 hores es talla un carril sentit      Vic.

D’aquesta manera, un cop completades les obres d’execució del desviament d’aquesta setmana,  es mantindran en tot moment els dos carrils de circulació per sentit, tot i que el desviament comportarà una reducció de la velocitat màxima permesa fins als 60 km/h en aquest tram.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia