El Consell d'Administració d'Aena ha aprovat en la seva darrera reunió la licitació de les obres de construcció d'un estacionament de vehicles (anomenat P-3) i d'un nou Bloc Tècnic a l'Aeroport de Girona-Costa Brava. Aquestes obres tenen un pressupost de 36,1 MEUR i un termini d'execució de 32 mesos


Aquestes dues noves infraestructures implicaran l’adequació del vial interior ja que s’amplia la vorera principal del edifici terminal i es modifica el vial d’accés a la mateixa terminal. El nou aparcament de sis nivells tindrà una superfície de 93.300 m2 i una capacitat per 3.446 vehicles. Estarà situat sobre l’espai que actualment ocupa l’aparcament públic i d’autobusos.

L’aparcament d’autobusos se situarà al sud de la terminal, on actualment hi ha l’aparcament del personal d’Aena. Aquesta reordenació s’aprofitarà per ubicar-hi un punt net, una instal·lació centralitzada de recollida de residus que està situada al costat de les instal·lacions del combustible.

Edifici Bloc Tècnic

L’edifici Bloc Tècnic estarà situat en un extrem del P-3, com un annex del mateix, encara que serà independent. Aquest edifici, de 2.700 m2 útils, tindrà tres plantes. La planta zero estarà destinada a vestuaris i magatzem, mentre que la primera i la segona s’ubicaran les oficines.