El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i els alcaldes de la Secuita i Perafort han acordat avui augmentar el nombre de llicències de taxi d'aquests municipis per a donar servei a l'Estació d'Alta Velocitat Camp de Tarragona. Es tracta d'una solució transitòria fins que s'estableixi un sistema definitiu, al llarg de l'any vinent, en el marc de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona.



En una reunió celebrada aquest migdia a la mateixa Estació d’Alta Velocitat Camp de Tarragona, el conseller Joaquim Nadal, l’alcalde de la Secuita, Eudald Roca, i el de Perafort, Joan Martí Pla, han acordat que la Direcció General de Ports i Transports dotarà a aquests municipis de noves llicències de taxi per donar servei a l’estació. Així, la Secuita disposarà de set noves llicències de servei interurbà de taxi que se sumaran a les dues amb què ja compta actualment. Pel que fa a Perafort, s’ha acordat dotar-la de dues llicències més que s’afegiran a les dues que té actualment. D’aquesta manera, la Secuita comptarà amb 9 llicències de taxi, i Perafort amb 4, en total.

D’altra banda, en la reunió d’avui el conseller de Política Territorial ha ratificat la preferència amb què comptaran els taxis amb llicència a la Secuita i Perafort en el sistema de torns de recollida de passatgers d’aquesta estació. Igualment, s’ha acordat ampliar la flota de taxis que diàriament donarà servei a l’estació de 20 a 25 vehicles.

Aquestes mesures s’aplicaran ja a partir del 15 de gener. De tota manera, en aquesta reunió s’ha acordat també que l’Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona serà el marc on s’abordarà i es tancarà al llarg de l’any vinent un sistema definitiu pel servei del taxi en aquesta estació.