El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, el director general de Ports i Transports, Esteve Tomàs, i representants de la Federació empresarial d'autotransport de Tarragona (FEAT) s'han reunit avui per tal d'analitzar la situació del servei de taxi a l'Estació del TAV Camp de Tarragona. Durant la reunió, la federació ha manifestat el seu compromís de mantenir el servei establert a la nova instal·lació ferroviària, adequant-lo a la demanda que genera actualment. D'altra banda, s'ha acordat estudiar la viabilitat d'establir un règim de prestació conjunta del servei de taxi en l'àmbit territorial del Camp de Tarragona.

En una reunió mantinguda avui a la seu del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, representants del DPTOP i de la Federació empresarial d’autotransport de Tarragona (FEAT), que acull les associacions de taxistes del Camp de Tarragona, han analitzat la situació del servei del taxi a la nova Estació del Tren d’Alta Velocitat.

En el decurs de la reunió, els representants dels taxistes s’han compromès a mantenir el servei establert a la instal·lació ferroviària i a adequar-lo a la demanda que genera actualment.

Així mateix, s’ha acordat analitzar la viabilitat d’establir un règim de prestació conjunta del servei de taxi en determinats àmbits al Camp de Tarragona. En aquest sentit, s’ha proposat la constitució d’un grup de treball format pel DPTOP i els professionals del taxi que valori i defineixi els criteris per atendre de manera adequada els nous escenaris i les noves demandes de mobilitat en aquest àmbit territorial.

Els representants de la Federació empresarial d’autotransport de Tarragona traslladaran ara el resultat de la reunió als seus respectius associats.