El Departament de Política Territorial i Obres Públiques incorporarà a partir de demà 3 nous serveis d'autobusos a les 4 línies que enllacen l'estació de Tren d'Alta Velocitat (TGV) del Camp de Tarragona amb els municipis de Reus, Tarragona, Valls, Cambrils, Salou, Vila-seca i Port Aventura. Així, hi haurà 24 noves freqüències diàries. D'aquesta manera, el DPTOP adapta els serveis de bus interurbà a les noves necessitats de connexió amb l'estació del TGV, davant l'anunci de Renfe d'ampliar el número de freqüències de la línia de l'AVE entre Madrid i el Camp de Tarragona a partir de demà.



El notable augment de la demanda d’usuaris del TGV entre Madrid i el Camp de Tarragona després de poc més de tres mesos de funcionament, ha portat a Renfe a augmentar el nombre de circulacions de trens de les 6 actuals a 9 en cada sentit a partir de demà.

Per tal de garantir la connexió dels nous viatgers del TGV amb els serveis d’autobús interurbà que enllacen l’estació del Camp de Tarragona amb els municipis de Reus, Valls, Cambrils, Salou, Vila-seca, el parc d’atraccions Port Aventura i Tarragona, el DPTOP incrementarà l’oferta actual d’autobusos amb 3 nous serveis per sentit a cada una de les 4 línies existents.

D’aquesta manera, els usuaris disposaran de 24 noves expedicions d’anada i tornada que permetran la connexió amb cada un dels nous serveis ferroviaris del TGV ampliats a l’estació del Camp de Tarragona. En aquest sentit, les empreses adjudicatàries Plana i Tibus, del Gup Alsa, oferiran aquest nous serveis partir de demà.

 (El document adjunt detalla els nous serveis)