El DPTOP ha finalitzat les obres de condicionament d'un tram de 3,4 quilòmetres del camí que uneix Botarell i l'N-420, al Baix Camp, amb un pressupost de 764.336 euros. Aquestes actuacions suposen la segona fase de les obres fetes en aquest camí, que han permès ampliar-ne la secció i millorar-ne el traçat.


El camí de Botarell és una via de titularitat municipal que uneix aquesta població amb l’N-420, a prop de les Borges del Camp, i que serveix com a accés al Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp.

Anteriorment es van executar obres de millora en un primer tram de 800 metres, proper a l’N-420 i contigu a una explotació d’àrids, que es trobava malmès a causa d’unes esllavissades. Aquestes feines van tenir un cost de 310.000 euros.

Ara s’ha intervingut en la resta del camí, en el tram de 3,4 quilòmetres des de Botarell fins a la part ja arranjada. Les obres han permès l’ampliació de la secció del camí fins a 6 metres i la millora del traçat.

Així mateix, s’han demolit les clavegueres, els col·lectors i les cunetes de formigó existents restituint-les amb nous materials i s’ha millorat la senyalització vertical i horitzontal. L’actuació ha suposat una inversió de 764.336 euros.

4 de gener de 2007