Territori

Demà es posa en marxa un nou servei d'autobús al Maresme per millorar les comunicacions amb l'Hospital de Calella

query_builder   24 febrer 2006 13:26

event_note Nota de premsa

Demà es posa en marxa un nou servei d'autobús al Maresme per millorar les comunicacions amb l'Hospital de Calella

La comarca del Maresme disposarà a partir de demà de millors comunicacions entre l’Hospital de Callela i els municipis de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar. A aquestes novetats s’hi afegirà, el proper 9 de març, un nou servei d’autobús que unirà aquest centre sanitari i Malgrat de Mar. El conjunt d’actuacions s’emmarca en el sistema tarifari integrat de l’ATM.

El nou servei d’autobús que es posarà en marxa demà comunicarà Sant Cebrià de Vallalta amb Sant Pol de Mar i Calella, amb possibilitat d’accedir  tant a l’hospital d’aquest municipi com al ferrocarril.

Aquest servei el prestarà l’empresa Barcelona Bus, amb el suport financer del DPTOP i els ajuntaments de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

 Els usuaris disposaran de 12 expedicions diàries en cada sentit els dies feiners, el que permet assegurar una freqüència horària. Des de Sant Cebrià de Vallalta, el primer autobús sortirà a les 6.30 hores, mentre que des de Calella ho farà a les 6 hores. Els darrers serveis seran a les 20.30 i a les 20 hores, respectivament.

 D’altra banda, el proper 9 de març l’accessibilitat a l’Hospital de Calella es reforçarà amb una altra línia regular d’autobús fins a Malgrat de Mar.

24 de febrer del 2006

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia