Territori

Comencen les obres per millorar la seguretat viària a la C-14 a Coll de Nargó

query_builder   23 maig 2006 11:15

event_note Nota de premsa

Comencen les obres per millorar la seguretat viària a la C-14 a Coll de Nargó

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat els treballs per tal de suavitzar un revolt a la C-14 a Coll de Nargó. Aquesta actuació té com a objectiu millorar la seguretat en aquest punt de la xarxa viària, on el DPTOP té previst construir una variant.

A la sortida de Coll de Nargó i en direcció a Organyà, el traçat de la C-14 presenta un seguit de revolts de diferents radis a la dreta i una altra a l’esquerra. Per tal de millorar la seguretat viària en aquest punt, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat les obres necessàries que permetran suavitzar l’últim dels revolts a la dreta i allargar la transició amb el revolt a l’esquerra.

Per a executar aquesta actuació, s’ha iniciat l’excavació de la roca utilitzant mitjans mecànics. Per tal d’afectar al mínim possible al trànsit, s’intentarà evitar l’ús de les voladures. En funció de l’evolució dels treballs iniciats, es decidirà la utilització o no d’aquest sistema. Es preveu que les obres, amb un pressupost de 180.000 euros, tinguin una durada de dos mesos.

Variant de Coll de Nargó

En el marc de les actuacions previstes pel DPTOP per a millorar les condicions per al trànsit a la C-14 al seu pas per l’Alt Urgell, s’està redactant l’estudi informatiu i d’impacte ambiental de la variant de Coll de Nargó. Es preveu que aquests estudis estiguin enllestits a finals d’any, per tal d’iniciar a continuació el procés d’informació pública. Aquesta variant tindrà una longitud de 3,8 quilòmetres i suposarà una inversió de 15 MEUR. En paral·lel i també en l’àmbit de la C-14 en aquesta comarca, s’estan redactant els estudis per a dur a terme una variant a Organyà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia