Territori

Cimalsa invertirà 5 MEUR en una nova nau modular a la CIM la Selva

query_builder   29 abril 2005 16:30

event_note Nota de premsa

Cimalsa invertirà 5 MEUR en una nova nau modular a la CIM la Selva

Cimalsa invertirà prop de 5 MEUR en una nau modular a la Central Integral de Mercaderies (CIM) la Selva, de la qual ha encarregat el projecte constructiu. Aquesta instal·lació ocuparà més de 25.000 metres quadrats de superfície i comptarà amb una placa fotovoltaica de 100 Kw, tot contribuint, així, a la sostenibilitat i a la generació de recursos per al manteniment de la CIM.

La nau tindrà 11.700 metres quadrats sota sostre, 7.800 de patis de maniobra i 5.600 d’aparcaments i acollirà l’activitat de vuit empreses que ja s’han mostrat interessades en instal·lar-s’hi. Les obres de construcció començaran a finals d’aquest any.

Les instal·lacions incorporaran tots els avanços en seguretat, funcionalitat i disseny amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de les empreses de transport i logística. Com a particularitat, aquesta nau modular comptarà amb una placa fotovoltaica de 100 kw a la teulada per captar energia solar i injectar-la a la xarxa elèctrica.

La CIM la Selva, que ocupa 22,5 hectàrees als municipis de Vilobí d’Onyar i Riudellots de la Selva, és una plataforma per a activitats logístiques de mitjana i alta rotació. El febrer va concloure les obres d’urbanització i ara està en fase de comercialització de les parcel·les.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia