Territori

Comunicat de Premsa INCASÒL: Polígon El Freixe

query_builder   24 novembre 2005 20:30

event_note Nota de premsa

Comunicat de Premsa INCASÒL: Polígon El Freixe

Davant les informacions aparegudes en relació al desenvolupament del Sector industrial de “El Freixe”, convé puntualitzar el següent:

L’Institut Català del Sòl ha estat estudiant diferents localitzacions per a la promoció dels sectors estratègics de sòl industrial previstos en el Programa de Sòl 2005-2008 en les comarques del Camp de Tarragona. Aquests sectors són de vocació supramunicipal i han de tenir una dimensió mitjana d’unes 75 hectàrees per tal de poder aconseguir l’objectiu de concentrar l’activitat econòmica en el territori i evitar-ne la dispersió.

L’Institut ha valorat tant la possibilitat de disposar de sectors ja delimitats o nous emplaçaments com és el cas del Freixe situat entre les municipis de Riudoms i les Borges del Camp.

L’Incasòl, en una reunió amb els dos alcades, els va exposar les dificultats amb què s’ha trobat per adquirir o disposar dels terrenys de mutu acord amb els propietaris i, per tant, de desenvolupar el sector. Així mateix, el conseller ha estat informat dels termes de tot el procés i la conclusió final per part de l’Institut per tal que prengui la decisió definitiva que serà comunicada als dos alcaldes i feta pública posteriorment.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia