Agència de l'Habitatge de Catalunya

S'obre el termini per accedir als 33 pisos amb protecció oficial de Torreforta

Adigsa ha establert reserves per preservar la composició social del barri

query_builder   15 febrer 2007 17:25

event_note Nota de premsa

S'obre el termini per accedir als 33 pisos amb protecció oficial de Torreforta

Adigsa ha establert reserves per preservar la composició social del barri

El director dels Serveis Territorials d’Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro, s’ha reunit avui amb els veïns del barri de Torreforta de Tarragona (Tarragonès) per explicar-los com serà el procés d’adjudicació dels pisos sobrants del procés de remodelació d’aquest barri.

El barri de Torreforta de Tarragona ha sofert una gran transformació en els darrers anys gràcies al procés de remodelació que s’hi ha fet per substituir els pisos afectats  per aluminosi. Actualment tots els veïns dels pisos afectats ja són adjudicataris d’un nou pis amb protecció oficial, i s’ha obert el termini per adjudicar els 33 pisos sobrants després d’haver cobert les primeres necessitats.

Adigsa obre a partir d’avui el termini per presentar sol•licituds per a aquests 33 habitatges amb protecció oficial que s’adjudicaran en règim de compra. Amb la voluntat de donar accés a tots els tarragonins i també per preservar la composició social del barri, els 33 habitatges s’adjudicaran en la proporció següent:

• Un 25% s’ha reservat per a fills dels titulars d’habitatges que han estat  afectats per la remodelació del barri de Torreforta.

• Un altre 25%, per a la resta de veïns residents al barri de Torreforta.

• Un 50%, per a la resta de persones residents al municipi de Tarragona, amb un empadronament mínim de 5 anys.

La recollida de sol•licituds es farà fins al dia 19 de març a la seu d’Adigsa a Tarragona, carrer Gasòmetre, 22, entresòl 1a, de Tarragona.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia