El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà demà dijous, 8 de març, a les 11 hores, la reunió de la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre. En aquesta reunió s'explicaran les accions que estan desenvolupant les diferents administracions, entitats i organismes en relació amb el Pla integral de protecció del delta de l'Ebre, PIPDE.


La Comissió per a la Sostenibilitat és un òrgan consultiu, assessor i de concertació i participació de les administracions, els organismes, les corporacions i les entitats que componen la societat civil a les Terres de l'Ebre. La Comissió estableix els mecanismes per facilitar i afavorir la implicació i el compromís de tots els actors socials en la planificació i l'execució de plans i programes orientats a la sostenibilitat del tram català del riu Ebre.


Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l'inici de la reunió, a les 11 hores. El conseller Baltasar atendrà els mitjans de comunicació a les 12 hores