El conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, han lliurat avui 29 pisos de lloguer per a joves de la promoció de Valentí Almirall, construïda per l’Institut Català del Sòl, en un sector residencial que promou aquest organisme a Vila-seca (Tarragonès). Han assistit també a aquest acte el director territorial d’Adigsa, Jordi Navarro, i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vila-seca, Josep Toquero.

 Els habitatges se situen a l’escala A de l’avinguda de la Generalitat, 20; i a l’escala B del carrer de Jacint Verdaguer, 25. Del total d’habitatges sortejats, 12 tenen dos dormitoris i els altres 18 en tenen un. A més, un està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Els pisos tenen una superfície d’entre 40,10 m2 i 66,33 m2, i els preus oscil•len entre els 177 euros i els 293 euros mensuals.

Els pisos presenten elements de sostenibilitat i ecoeficiència com, per exemple, la instal•lació de circuits dobles d’aigua, una xarxa de recollida selectiva de residus i plaques solars per a l’escalfament d’aigua sanitària. L’obra, dissenyada pels arquitectes Núria Anguera i Jordi Flos, ha costat 1,59 M€.

El sorteig per accedir als pisos va tenir lloc el passat 23 de febrer. S’hi van presentar 64 sol•licituds, de les quals van ser admeses 50 i van quedar-ne excloses 14 perquè no complien els requisits que estableix la normativa.