Tres dels nou pisos estan reservats a persones majors de 65 anys


El director tècnic d’Adigsa, Josep Linares, i l’alcaldessa de Torrelles de Llobregat, Glòria Matas, han lliurat avui nou pisos de lloguer a Can Balasch. Aquesta promoció, situada al carrer de Geofred Tassio, núm. 11, ha estat construïda per l’Institut Català del Sòl, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Torrelles (Baix Llobregat). L’acte també ha comptat amb la presència dels representants de l’Incasòl.

Del total d’habitatges lliurats, 8 tenen dos dormitoris i n’hi ha un d’una única habitació. La superfície útil oscil·la entre els 49 i 58 m², i tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge, situada al soterrani de l’edifici. Dels nou habitatges, sis estan reservats a menors de 35 anys, i els tres restants a persones majors de 65 anys.

Els pisos presenten elements de sostenibilitat i ecoeficiència com, per exemple, la instal·lació d’una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària. L’obra, dissenyada per BCN Cambra Lògica, ha costat 0,75 M€.

El sorteig per accedir als pisos va tenir lloc el passat 19 de març. S’hi van presentar 23 sol·licituds per als 6 pisos per a menors de 35 anys, de les quals van ser admeses 16 i van quedar-ne excloses 7, i 5 sol·licituds per als 3 pisos per a majors de 65 anys.