Agència de l'Habitatge de Catalunya

La promoció de Baldomer Solà de Badalona que administra Adigsa ha assumit el traspàs de serveis comunitaris

query_builder   11 maig 2005 11:44

event_note Nota de premsa

La promoció de Baldomer Solà de Badalona que administra Adigsa ha assumit el traspàs de serveis comunitaris

Ala promoció del Bruc, el procés ha abastat el 90% de les comunitats i als barris de Pomar i Sant Roc, el 63% i el 50%, respectivament

Un total de 16 comunitats de propietaris de la promoció de Baldomer Solà, situada a Badalona (Barcelonès), administrades fins ara per Adigsa, han finalitzat el traspàs del pagament de subministraments, serveis i pòlisses d’assegurances, iniciat el passat mes de gener, cosa que significa que gestionaran directament les despeses comunitàries. Adigsa és una empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.

A d’altres promocions badalonines, el procés es va iniciar posteriorment. És el cas de Sant Roc, on el 50% d’un centenar de comunitats ha assumit la gestió dels serveis, i el traspàs continua fent-se de manera progressiva d’acord amb els veïns dels habitatges.

Pel que fa a la promoció del Bruc, el 90% de les comunitats ha assumit els serveis, mentre que al barri de Pomar ho ha fet el 63%. Adigsa ha notificat a la resta que deixarà de fer-se càrrec del pagament de subministraments i serveis comunitaris a finals d’aquest mes, segons marca un edicte publicat el passat 28 d’abril al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les comunitats de propietaris que han d’assumir el traspàs de serveis no són de protecció oficial, ja que el període de qualificació ha estat exhaurit. Les comunitats han de fer-se càrrec del pagament de les despeses generals, segons disposa la Llei 49/1960, de propietat horitzontal i normes reguladores. El DOGC informa que, transcorregut un mes de la data de publicació de l’edicte, Adigsa comunicarà a les companyies subministradores que hauran de facturar els serveis directament a cada comunitat de propietaris.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia