Territori

Exposició sobre els ocells carronyaires de Catalunya i la Reserva Nacional de Caça de Boumort a Tremp

query_builder   24 maig 2005 15:03

event_note Nota de premsa

Exposició sobre els ocells carronyaires de Catalunya i la Reserva Nacional de Caça de Boumort a Tremp

El Museu Comarcal de Ciències Naturals de Tremp acull una exposició sobre la Reserva Nacional de Caça de Boumort i els ocells carronyaires de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Per a la realització d’aquesta exposició s’ha comptat amb la col•laboració de la Fundació Territori i Paisatge, Grefa (Madrid), l’Associació Trenca, el Grup d’Estudi i Protecció del Trencalòs, la Fundación para la Conservación del Quebrantahuesos, FCQ (Aragó), el Museu Comarcal de Ciències Naturals de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

La visita es compon d’una exposició i un audiovisual sobre la Reserva Nacional de Caça de Boumort, una exposició de figures tridimensionals i plafons sobre els ocells carronyaires de Catalunya, així com d’una exposició fotogràfica sobre el trencalòs. També es projecta el capítol sobre el trencalòs del programa Bèsties de Televisió de Catalunya.

L’exposició es podrà visitar fins al 19 de juny, els dies laborables d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (excepte el dimecres a la tarda que està tancat), i els caps de setmana de 19:00 a 21:30 h el dissabte i de 12:00 a 14:00 h el diumenge.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha contractat un servei a l’Associació de Guies dels Pallars, Lo Trencalòs per tal que, els caps de setmana, realitzin visites guiades de l’exposició a tots els visitants. Tanmateix, les escoles que estiguin interessades a fer una visita guiada a l’exposició entre setmana poden contactar amb el Museu Comarcal de Ciències Naturals i es posarà a la seva disposició el servei de guies.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia