S'hi analitzaran els canvis de la legislació i de les polítiques públiques del sòl en relació amb el medi ambient i el dret a l'habitatge
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, inauguren el pròxim dimecres, 20 de setembre, les Jornades sobre Dret Urbanístic i Dret a l'Habitatge, organitzades pel DMAH i l'empresa pública Adigsa, que se celebren a Barcelona fins al dijous 21 de setembre.

A les Jornades, el director d'Urbanisme i Política del Sòl del Ministeri d'Habitatge, Marcos Vaquer Caballería, l'advocada i ponent de la Llei del dret a l'habitatge, Dolors Clavell, i el director de Planificació d'Habitatge del Govern basc, Javier Burón, abordaran la nova legislació estatal, les propostes de Catalunya i la nova Llei del sòl del País Basc en relació amb l'urbanisme i l'habitatge, coincidint amb el 50è aniversari de la Llei del sòl. Per la seva banda, la presidenta de l'Associació Internacional de Dret de l'Urbanisme, Jacqueline Morand, i la directora de recerca de l'Observatori Europeu de l'Habitatge Social, Darinka Czischke, presentaran les perspectives del dret urbanístic i d'habitatge a Europa.

El secretari general de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, Antoni Fernández, i el secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, en faran la cloenda (adjuntem el programa).

Jornades sobre Dret Urbanístic i Dret a l'Habitatge

Dimecres, 20 de setembre de 2006
De 9 h a 17:30 h (inauguració a les 9:30 h)
Escola d'Administració Pública de Catalunya, c. de Girona, 20, Barcelona

Dijous, 21 de setembre de 2006
De 9 h a 18:45 h (cloenda)
Escola d'Administració Pública de Catalunya, c. de Girona, 20, Barcelona
Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, c. d'Ausiàs March, 40, Barcelona (lectura de conclusions i cloenda).