El passat dissabte dia 24 de desembre, durant la matinada, uns desconeguts van assaltar la seu de l’empresa Adigsa a Barcelona.

Els assaltants van estar dins l’empresa uns 20 minuts aproximadament, que és el temps que van trigar a arribar els membres de l’empresa de seguretat i els mossos d’esquadra, després que s’activés l’alarma i fos detectada per la central.

Els desconeguts van entrar per l’interior de l’illa i van accedir al vuitè pis de l’edifici a través de l’escala d’incendis, van forçar una finestra exterior que dóna al despatx d’un responsable de rehabilitació i des d’aquest despatx es van desplaçar per tota la planta.

A la vuitena planta es troba provisionalment el departament d’informàtica, una part dels serveis tècnics dedicats a rehabilitació, la Fundació Nabiu i la Fundació d’Habitatge Social a Catalunya.

Els assaltants van remenar armaris i calaixos del personal d’informàtica, així com el despatx del responsable de la Fundació Nabiu. Després de fer l’inventari, s’han trobat a faltar: dues agendes PDA, 4 ordinadors, 3 targetes de memòria, 6 llapis de memòria USB, un tornavís elèctric, una màquina fotogràfica digital, i altres accessoris informàtics.