Salvador Milà s’entrevistarà amb membres de la Comissió de Medi Ambient del Parlament EuropeuUna de les trobades serà amb l’eurodiputada Marie Anne Isler, ponent de l’informe LIFE+, directament relacionat amb el finançament de la xarxa Natura 2000

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, serà aquest dimecres i dijous a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, on mantindrà diverses reunions de treball amb tots els grups parlamentaris per preparar la reunió del Consell de Ministres de Medi Ambient de la Unió Europea, que es farà el 24 d’aquest mes a Luxemburg.

El conseller Salvador Milà, com a membre titular de la delegació de les comunitats autònomes en aquest Consell, mantindrà aquests dos dies diferents entrevistes amb els membres de la Comissió de Medi Ambient del Parlament Europeu que són ponents dels informes que s’analitzaran al Consell. Una de les trobades serà amb l’eurodiputada Marie Anne Isler, ponent de l’informe LIFE+, directament relacionat amb el finançament de la xarxa Natura 2000. Així mateix, el conseller es reunirà amb els eurodiputats catalans.

Aquestes jornades de treball són prèvies a la de Barcelona del proper dilluns, 13 de juny, en què participaran els diferents consellers de Medi Ambient autonòmics per elaborar el document conjunt que es portarà al Consell del dia 24.