El conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, el director tècnic, Josep Linares, i la directora d’Adigsa a Lleida, Cristina Ballesté, han visitat avui diversos barris de Lleida i han signat convenis per a la instal·lació i el cofinançament d’ascensors.

 A Mollerussa, el conseller delegat d’Adigsa ha signat amb l’alcalde, Toni Bosch, i amb la presidenta de la Comunitat de Propietaris de la Forestal d’Urgell-24, Carmen E. Lucia Villanueva, un conveni per adherir-se a la línia de subvencions de la Generalitat de Catalunya per facilitar la instal·lació d’ascensors.

La Generalitat subvenciona fins al 60% del cost de la instal·lació d’aquests ascensors, amb un màxim de 6.000 € per habitatge, mentre que l’Ajuntament de Lleida n’aporta un 20%, segons va establir un conveni de col·laboració, signat el mes de juny de 2006, entre la Generalitat i la Paeria per a la instal·lació d’ascensors a la ciutat de Lleida. La resta del pressupost és completat pels veïns.

També s’han signat els convenis respectius amb quatre comunitats de propietaris del grup Joan Carles i un amb una comunitat del grup de la Pau, que estableixen el cofinançament per a la instal·lació d’ascensors. Aquests convenis acorden que Adigsa avançarà el 60% del cost de la instal·lació dels ascensors, que posteriorment la Generalitat subvenciona.

En la visita que han fet a les obres del local de l’Associació de Veïns de la Pau, han estat acompanyats pel regidor d’Educació, Ramon Camats, i per la directora de Serveis de la Regidoria de Participació Ciutadana, Glòria Peret. També han visitat les obres d’instal·lació d’un ascensor amb la regidora d’Urbanisme de Lleida, Marta Camps, i el nou local on s’ubicaran les oficines dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge i Adigsa, amb el director territorial de Medi Ambient i Habitatge, Joan Farré.