Agència de l'Habitatge de Catalunya

El conseller Baltasar visita les obres d'habitatges amb protecció oficial a Lleida

query_builder   28 juny 2006 14:51

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar visita les obres d'habitatges amb protecció oficial a Lleida

Presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra d'una nova promoció i visitarà uns habitatges protegits ja finalitzats
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà demà dijous, 29 de juny, a les 17:30 hores, l'acte de col·locació de la primera pedra d'una nova promoció de 48 habitatges de protecció oficial destinats al lloguer al sector de Pardinyes, a Lleida (Segrià).

Seguidament, el conseller visitarà un pis d'una promoció ja acabada amb protecció oficial i en règim de compravenda. Aquesta actuació se situa entre els carrers de l'Alcalde Montanya i de l'Alcalde Sant Genís, amb façana a l'avinguda de Prat de la Riba. Consta de dos blocs plurifamiliars de planta baixa més 5 plantes, amb un total de 30 habitatges per bloc i 30 places d'aparcament situades a la planta baixa de cada bloc. La construcció està pràcticament finalitzada, i ha representat una inversió total de 3.837.040 €, que inclou l'obra, el projecte, la direcció i les despeses generals.

Aquestes actuacions són fruit d'un conveni de col·laboració signat en data de 24 de novembre de 2004 entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i l'Ajuntament de Lleida.

A les 19:30 hores, el conseller Baltasar presidirà la presentació de la publicació Quaderns dels concursos d'arquitectura per a habitatge protegit a Catalunya (CAT), a la seu del Col·legi d'Arquitectes.

ACTE 1: Col·locació de la primera pedra d'una promoció de 48 habitatges amb protecció oficial i visita d'una promoció acabada, a Lleida

DIA: Dijous, 20 de juny de 2006

HORA: 17:30 hores

LLOC: Carrer Prat de la Riba, cantonada carrer Alcalde Sangenís. Lleida.

ACTE 2: Presentació de la publicació Quaderns dels concursos d'arquitectura per a habitatge protegit a Catalunya (CAT)

DIA: Dijous, 29 de juny de 2006

HORA: 19:30 hores

LLOC: Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, carrer del Canyeret, 2, de Lleida.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia