El pròxim dilluns serà a la urbanització de Mont Barbat, a Maçanet de la Selva
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, serà dilluns, dia 19 de juny, a Maçanet de la Selva per fer una visita a les franges de protecció d'incendis forestals de la urbanització de Mont Barbat.

A les 11 hores, se sortirà en comitiva des de l'Ajuntament de Maçanet cap a la urbanització de Mont Barbat. En aquesta urbanització s'han realitzat treballs d'obertura de la franja perimetral per disminuir el risc a la zona en cas d'incendi forestal. També s'hi han fet treballs de neteja de la zona i de les parceloles interiors de les urbanitzacions. Personal tècnic del Departament de Medi Ambient i Habitatge ha certificat enguany l'obertura de noves franges de protecció perimetral d'aquesta urbanització.

El conseller Baltasar aprofitarà la visita per explicar els ajuts que destina el Departament de Medi Ambient i Habitatge a les actuacions de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions. Aquests ajuts volen fomentar el tractament de la vegetació en l'àmbit immediat de les urbanitzacions, entès com l'obertura i el manteniment de la franja perimetral de protecció davant d'incendis forestals. Els beneficiaris d'aquests ajuts són els ens locals que tinguin dins del seu terme municipal urbanitzacions sense continuïtat amb la trama urbana.