Territori

El Departament de Medi Ambient i Habitatge inicia el concurs per arrendar 12 locals a diverses comarques

query_builder   13 juny 2005 14:27

event_note Nota de premsa

El Departament de Medi Ambient i Habitatge inicia el concurs per arrendar 12 locals a diverses comarques

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui el concurs per a l’arrendament de 12 locals per a les oficines comarcals del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Aquest concurs té com a objectiu dotar d’instal•lacions adients el personal del Departament que desenvolupa les seves tasques en l’àmbit comarcal. Sabadell, Granollers, Sant Boi de Llobregat, Banyoles, el Vendrell, les Borges Blanques, Tàrrega, Santa Coloma de Farners, Tortosa, Valls, Vilafranca del Penedès i Mataró / Vilassar de Mar són les poblacions on s’han d’instal•lar aquestes oficines.

Els locals seran utilitzats bàsicament com a bases operatives del cos d’Agents Rurals, i hauran de disposar d’espai d’aparcament dels vehicles destinats a la comarca, i per a vestuaris i serveis, oficines, atenció al públic i arxiu. Els locals també seran utilitzats com a oficina comarcal per a tots aquells serveis del Departament que estiguin territorialitzats, com són els relacionats amb temes forestals. En el futur, aquestes mateixes instal•lacions podran acollir d’altres serveis.

Amb aquesta iniciativa, juntament amb els locals operatius i d’altres actuacions en marxa, es completa el projecte de dotar cada una de les comarques del local adequat als treballs del Departament en el territori. Aquesta iniciativa té un pressupost anual aproximat de 570.000 €.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia