El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, seran presents a la reunió
Demà dimarts 13 de febrer a les 16:00 hores se celebrarà una reunió extraordinària del Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental que comptarà amb la participació del conseller del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i de la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català.

L'objectiu de la reunió és abordar i valorar les propostes presentades en el concurs per la redacció del projecte, execució i explotació durant 15 anys de la planta de tractament de residus municipals del Vallès Occidental. A la reunió també hi assistirà el president del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental, Joan Carles Sànchez.

Un cop acabada la reunió dels alcaldes i alcaldesses de la comarca, a les 17:00 hores se celebrarà un Ple Extraordinari del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental, que també comptarà amb la participació de la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ:

- Els mitjans de comunicació podran accedir a l'inici de la sessió del Consell d'alcaldes i alcaldesses, a les 16:00 hores, per tal d'obtenir les imatges corresponents.

- Al voltant de les 18:00 hores, el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Josep Vilaró, el president del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental, Joan Carles Sànchez, i la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, atendran els mitjans de comunicació en una roda de premsa,