La nova promoció es troba al sector residencial Pi Verd


La directora dels Serveis Territorials d’Adigsa a Girona, Cristina Andreu, i l’alcalde de Palafrugell, Lluís Medir Huerta, han sortejat avui 16 pisos de venda amb protecció oficial al municipi de Palafrugell (Baix Empordà). Els habitatges han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i estan ubicats entre els carrers Baix Camp i Mestre Àngel López, la plaça Mestre Joan Planes i l’avinguda Pompeu Fabra. 

La promoció pertany al sector residencial Pi Verd, i consta de 16 habitatges i 7 locals comercials. L’edifici és un bloc lineal de planta soterrani, planta baixa i dues plantes pis. Els habitatges es distribueixen en quatre escales, tots amb tres dormitoris i una superfície útil de 70m².  L’edifici inclou 20 places d’aparcament, 16 de les quals vinculades als habitatges. 

Per accedir a aquests habitatges, s’han presentat un total de 90 sol·licituds, de les quals 30 han estat admeses i 60 rebutjades per no complir amb els requisits establerts. 

L’obra ha estat projectada per l’arquitecte Enric Bayona. Amb aquesta actuació, l’Incasòl ha invertit ja 2 M€ en el desenvolupament d’aquest sector residencial, situat al nord-est del nucli urbà i que compta amb una superfície de 7,3 hectàrees amb capacitat per a 225 habitatges unifamiliars i plurifamiliars. En aquest mateix sector, actualment s’està construint una promoció de 53 habitatges amb protecció oficial, destinats a lloguer per a gent jove.