El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports organitzen aquest cap de setmana (17 i 18 de març) un curs conjunt per conèixer els animals rapinyaires dels dos espais. El curs, de 15 hores, està dedicat a la identificació de les principals espècies de rapinyaires presents a les Terres de l’Ebre. Les sortides de camp es realitzaran dins del marc geogràfic dels dos parcs naturals.

L’objectiu del curs, entre d’altres, és conèixer la biologia general dels rapinyaires, més concretament, la situació i identificació dels rapinyaires del Delta i dels Ports, així com les espècies de rapinyaires nocturns dels dos parcs.

El curs es completarà amb dues sortides de camp: Dissabte a la tarda s’identificaran rapinyaires en el medi deltaic (llacunes, riu, arrossars i basses) i diumenge es realitzarà una sortida de camp per identificar rapinyaires pel massís dels Ports. Algunes de les espècies que es podran observar són: arpella, aligot comú, xoriguer, falcó pelegrí, voltor comú, àguila pescadora, àguila marcenca, milà negre, àguila cuabarrada, àguila daurada i duc.

Dates: 17 i 18 de març

Professors: David Bigas i Campàs, ornitòleg del PN del Delta de l’Ebre i Joan Mestre i Querol, llicenciat en biologia i tècnic del PN dels Ports.

Lloc: Centre d’Educació Ambiental (Deltebre).

Preu: 30 € (Voluntaris dels dos Parcs i membres de Picampall, gratuït)

Informació i inscripcions: Tel. 977 48 21 81