Es construiran 36 habitatges plurifamiliars al sector El Molí de Santa Agnès de Malanyanes i una promoció de 107 habitatges al sector dels Maiols

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i l’alcalde de la Roca del Vallès,  Miquel Estapé, han signat aquesta tarda un conveni per a la construcció de 143 habitatges amb protecció oficial als sectors El Molí de Santa Agnès de Malanyanes i dels Maiols per tal de facilitar l’accés a l’habitatge a les persones amb un baix nivell d’ingressos.

La Direcció General d’Habitatge, a través de l’Institut Català del Sòl, durà a terme les dues actuacions. La primera es troba al sector El Molí de Santa Agnès de Malanyanes i consisteix en la construcció de 36 habitatges i aparcaments qualificats com a habitatges amb protecció oficial, concretament amb la tipologia de preu concertat. I la segona promoció és la sector dels Maiols i consta de 107 habitatges amb protecció oficial. Els habitatges de la primera promoció seran de compra venda i els de la segona, una tercera part seran de lloguer i la resta de compra venda.

Tots els habitatges  estan destinats preferentment a famílies amb un mínim de 5 anys de residència habitual i permanent o bé amb lloc de treball al municipi de la Roca del Vallès.

Els nous edificis incorporaran criteris de sostenibilitat ambiental i ecoeficiència, com ara la utilització d'energia solar per a la producció de l'aigua calenta sanitària