Agència de l'Habitatge de Catalunya

Conveni entre Adigsa i Sant Feliu de Llobregat per adjudicar habitatges amb protecció oficial

query_builder   13 desembre 2006 13:31

event_note Nota de premsa

Conveni entre Adigsa i Sant Feliu de Llobregat per adjudicar habitatges amb protecció oficial

El conseller delegat de l’empresa pública Adigsa, Miquel Bonilla, i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, J. Antonio Vázquez, han signat un conveni que establirà un mecanisme per adjudicar habitatges de promoció pública i amb protecció oficial al municipi. L’objectiu és facilitar l’accés a l’habitatge als ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu que tinguin unes necessitats específiques i que compleixin els requisits per ser adjudicataris.

A partir d’ara, l’Ajuntament i Adigsa, empresa adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, pactaran conjuntament les normes particulars segons les quals es regirà el procediment d’adjudicació dels pisos, que aprovarà la Comissió d’Adjudicació, en el marc de la normativa vigent. La Comissió estarà formada per l’alcalde de Sant Feliu, el cap dels Serveis Territorials d’Habitatge del Departament i representants d’Adigsa.

L’Ajuntament s’encarregarà de difondre les normes particulars de la promoció entre les persones interessades, farà la recollida i el registre de sol•licituds, i trametrà la documentació a Adigsa perquè sigui valorada segons la normativa. La Comissió d’Adjudicacions aprovarà la llista definitiva d’admesos i exclosos, i la farà pública. A partir d’aquest moment, si escau, es farà un sorteig per determinar les persones adjudicatàries.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia