Territori

Ajuts extraordinaris per a les agrupacions de defensa forestal que han participat en l'extinció d'incendis d'enguany

query_builder   11 agost 2005 10:46

event_note Nota de premsa

Ajuts extraordinaris per a les agrupacions de defensa forestal que han participat en l'extinció d'incendis d'enguany

Avui, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica la Resolució per a la concessió d’ajuts extraordinaris per compensar les despeses de les agrupacions de defensa forestal (ADF) originades durant la seva participació en les tasques d’extinció d’incendis forestals de l’estiu de 2005.

Aquesta nova convocatòria d’ajuts és el complement de l’Ordre d’ajuts publicada al DOGC l’11 d’abril on ja es preveia en cas que fos necessari un ajut per a despeses extraordinàries originades arran de la mobilització i intervenció en els incendis forestals ocorreguts a Catalunya.

Els ajuts previstos en aquesta convocatòria tenen per objecte contribuir a sufragar les despeses de reposició i reparació del material destruït o malmès i les despeses de les ADF com a conseqüència dels incendis forestals de l’estiu de 2005 que hagin afectat una superfície de més de 50 hectàrees.

Les despeses que se subvencionaran fins al 100% són la reposició o reparació de material malmès o destruït i les despeses de combustible. Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les ADF constituïdes i inscrites  en el Registre de la Direcció General del Medi Natural que hagin participat en les tasques d’extinció d’incendis forestals. La dotació màxima d’aquesta convocatòria és de 250.000 euros.

L’Ordre d’ajuts a les agrupacions de defensa forestal (ADF), publicada al DOGC del proppassat 11 d’abril tenia una dotació de 2.533.333 euros. Per primer cop en 15 anys, els criteris de l’ajut anual s’han fixat segons criteris de superfície forestal i de risc d’incendi.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia