Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa recupera 18 habitatges d'un edifici del barri de Campclar

Es rehabilitaran i s'adjudicaran en règim de lloguer

query_builder   11 maig 2005 12:00

event_note Nota de premsa

Adigsa recupera 18 habitatges d'un edifici del barri de Campclar

Es rehabilitaran i s'adjudicaran en règim de lloguer

Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha recuperat 18 pisos d’una escala d’un edifici del barri de Campclar de Tarragona que des de feia mesos estava ocupada de forma il•legal. L’escala està ara sota vigilància d’una empresa privada de seguretat a fi d’evitar noves ocupacions.

Els pisos seran rehabilitats de forma integral per part d’Adigsa i es preveu adjudicar-los a famílies residents a Tarragona abans que acabi l’any, seguint el procés de segones adjudicacions que marca la normativa de la Generalitat. Els habitatges tenen una superfície útil mitjana de 70 m2 i tres habitacions. Amb aquesta actuació, Adigsa tanca l’operació per recuperar l’habitatge ocupat del barri de Campclar.

L’empresa pública, que treballa en el manteniment i la rehabilitació del parc d’habitatge públic de la Generalitat, gestiona a Campclar un total de 1.107 habitatges distribuïts a les promocions que el Govern central va transferir l’any 1985 –Sant Magí i Santa Tecla, Gaià, Vidal i Barraquer, Francolí- i les construïdes per l’Incasòl i conegudes com Campclar 48, Campclar 24 i Campclar 112.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia