Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa organitza a Lleida un curs sobre la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

query_builder   17 novembre 2005 17:03

event_note Nota de premsa

Adigsa organitza a Lleida un curs sobre la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

L’objectiu és donar a conèixer al personal tècnic el marc legislatiu en què treballen les borses de la Xarxa

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, presenta aquesta setmana a la seu dels Serveis Territorials d’Adigsa a Lleida un curs de formació sobre la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social, una eina que agrupa les borses municipals d’habitatge i les borses d’habitatge jove de tot Catalunya.

El curs va iniciar-se dilluns i acaba demà. Hi han participat tècnics i personal dels ajuntaments de Cervera, Tremp i Tàrrega, de l’Oficina Local d’Habitatge de Lleida i dels consells comarcals del Pallars Jussà, les Garrigues, la Segarra i l’Urgell.

Els tècnics han conegut el marc legislatiu i social en què se situen les borses que formen la Xarxa, l’organització i les necessitats de gestió per accedir als ajuts previstos, les tasques en els acords de lloguer i els recursos metodològics i tècnics per a la mediació en el lloguer. També s’ha presentat el Decret 244/2005, del Pla per al dret a l’habitatge, els objectius de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social i el Programa de cessió.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge, a través de la Direcció General de l’Habitatge i Adigsa, ha signat fins ara convenis amb 35 administracions locals per impulsar borses d’habitatge als municipis i facilitar, així, l’accés de la ciutadania al mercat del lloguer. Els convenis compten amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia