L’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha lliurat avui vuit pisos de la promoció del carrer de la Vall, número 9, del Pla parcial de la Coma del Forn, situada a Bellpuig (Urgell). L’Ajuntament va cedir el solar a l’Institut Català del Sòl, organisme de la Generalitat que construeix els pisos. Adigsa, de la seva banda, s’encarrega de la gestió i l’administració dels habitatges amb protecció oficial.

L’alcalde de Bellpuig, Josep Pont, el director de Medi Ambient i Habitatge de Lleida, Joan Farré, i la directora territorial d’Adigsa, Cristina Ballesté, han lliurat els pisos, que van ser sortejats el passat 5 d’octubre. La promoció consta de 15 habitatges, dels quals un està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i també s’ha lliurat avui. Properament s’obrirà una nova convocatòria per adjudicar la resta de pisos.

Els habitatges tenen dos dormitoris, llevat del pis adaptat que en té un. La superfície oscil·la entre els 42 i els 59 m2. L’edifici compta amb 15 places d’aparcament i en la construcció s’han aplicat criteris de sostenibilitat, com ara la utilització d’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.

L’obra, dissenyada pel despatx d’arquitectura DGA Arquitectura SCP, ha tingut un cost de 0,82 M€.