La directora adjunta d’Adigsa, Fuentsanta Alcalà, i l’alcalde Jaume Guixà han lliurat avui vint pisos de lloguer per a joves al municipi de Piera (Anoia), situats al carrer de la plaça de Piera. Els habitatges han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl). La promoció està distribuïda en dos edificis, entre els quals s’ha urbanitzat una plaça oberta al públic al que s’accedeix per un nou pas per a vianants que connecta els carrers de la Plaça i Abadesses.

El primer dels edificis, amb façana al carrer de la Plaça, està ocupat en part per l’antic ajuntament i conserva el rellotge i la campana existents. L’edifici és de planta baixa, on hi ha un local per usos de l’ajuntament, i dos plantes de pisos amb un total de 8 habitatges, 4 per replà. Amb un únic dormitori, els pisos oscil•len entre els 37m² i 43m².

El segon edifici, amb façana al carrer Abadesses, és també de planta baixa, on hi ha dos habitatges d’un dormitori, i tres plantes de pisos amb 12 habitatges de dos dormitoris amb una superfície útil entre 46m² i 53m². A més, la promoció es completa amb 22 trasters i 22 places d’aparcament vinculades als habitatges, situats a la planta soterrani que connecta els dos edificis.

Els preus de lloguer oscil•len entre els 161,34€ i els 206,09€ i l’obra es basa en un projecte de l’arquitecte Joan Barba i ha tingut un cost de 1,5 MEUR.