Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 572.959 € en la rehabilitació d'edificis de Badalona

Les obres es faran als barris de Pomar i Sant Roc

query_builder   26 maig 2006 12:41

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 572.959 € en la rehabilitació d'edificis de Badalona

Les obres es faran als barris de Pomar i Sant Roc

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis als barris de Pomar i Sant Roc de Badalona (Barcelonès), per un import de 572.959 euros.

A Pomar es durà a terme la quarta fase de la substitució de les cobertes del carrer de Calella, 11, 13, 15, 17 i 19 (del bloc 72 al 76). Aquesta obra s’ha adjudicat a l’empresa COPISA per un import de 217.333 euros, i es farà a 20 edificis d’aquest barri. La duració de l’execució de l’obra és de cinc mesos.

Al barri de Sant Roc, l’empresa DIVISA realitzarà la 14a fase de la reconstrucció de les escales dels blocs 106, 107 i 108, per un import de 355.626 euros. L’obra beneficiarà 60 habitatges i estarà acabada en deu mesos.

En total, Adigsa ha assignat 26 obres de rehabilitació d’edificis per un import de  8.047.044 €. Les actuacions es faran a 23 barris de 14 municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,02%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior a aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de desembre va tenir una mitjana del 13,5%.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa’t a punt, a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. En el cas de Pomar i Sant Roc s’han destinat quatre llocs de treball: un manobre i un ajudant de paleta a cada barri.

En els propers mesos s’adjudicaran tres obres més a Badalona, a la promoció de Baldomer Solà i als barris de Pomar i Sant Roc, que actualment estan en procés de licitació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia