Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa comença la rehabilitació d'edificis a Vilanova i la Geltrú

query_builder   6 setembre 2006 09:31

event_note Nota de premsa

Adigsa comença la rehabilitació d'edificis a Vilanova i la Geltrú

Les obres s'iniciaran demà a Arquebisbe Armanyà

L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d'edificis al barri Arquebisbe Armanyà de Vilanova i la Geltrú (Garraf), per un import de 242.404 euros.

Al barri d'Armanyà es durà a terme la reparació de les façanes dels blocs 24, 25 i 26 del carrer de Mallorca (48 habitatges). Aquesta obra s'ha adjudicat a l'empresa Aplicaciones de Pinturas Api, SA, i durarà 5 mesos.

A les obres de rehabilitació d'edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa't a punt, a persones procedents d'entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l'Administració que treballen per a la inserció social. A Vilanova i la Geltrú s'han destinat dos llocs de treball, a un manobre i un ajudant de paleta.

Pla director d'obres revisat

Així mateix, el passat 15 de juliol, en el marc de la 16a Jornada de Treball entre Adigsa i la FAVIBC (Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya), es va signar el Pla director d'obres revisat.

Adigsa invertirà més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial. Aquest Pla director revisat té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d'execució, l'import en euros constants de cada obra programada i un pla financer que dóna suport al PDO durant tota la seva vigència.

Assistiran a aquest acte el cap del Servei de Direcció d'Obres d'Adigsa, Josep Linares, un representant de l' empresa a la qual s'han adjudicat les obres, el coordinador de seguretat de l'obra, un representant del programa Posa't a punt i el president de l'associació de veïns.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia