Les obres es faran al carrer del Molí

L’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha licitat obres de rehabilitació a un edifici de 52 habitatges del carrer del Molí, 9 de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Les obres consisteixen en la reparació del deteriorament de l’acabat de la façana i els cantells dels balcons, també es farà la reparació de la coberta i el badalot de l’escala. Es pintarà tot el parament de l’escala, la barana i les portes de l’ascensor, se substituiran els punts d’enllumenat de l’escala trencats i es pintaran els paraments dels celoberts. 

Les actuacions al carrer del Molí, que s’iniciaran el proper mes de febrer, tenen un pressupost previst de 267.939 euros i tindran una durada de sis mesos.

Aquesta promoció està formada per 52 habitatges i dos locals comercials construïts amb protecció oficial i adjudicats en règim de lloguer.

Adigsa, l’Ajuntament i l’Associació de Veïns de Can Serra estan duen a terme, des de fa un any, un procés de dignificació d’aquest bloc d’habitatges que contempla tres vessants: les obres d’adequació i manteniment, millora de la cohesió social mitjançant el suport a la comunitat de veïns i la regularització de cobraments i de contractes.

Amb aquestes actuacions Adigsa pretén mantenir en condicions òptimes el parc d’habitatges de lloguer que administra i que en els darrers tres anys ja ha crescut considerablement.