Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 733.095 € en obres de rehabilitació a Igualada

Les obres es concentraran al polígon Verge de Montserrat

query_builder   26 febrer 2007 12:41

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 733.095 € en obres de rehabilitació a Igualada

Les obres es concentraran al polígon Verge de Montserrat

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació a Igualada (Anoia), per un import de 733.095 euros. 

Adigsa ha adjudicat en aquest concurs les obres amb una baixa mitjana del 13 %, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior a aquest tant per cent. El pressupost d’inversió d’Adigsa en rehabilitació per a l’any 2007 és de 42 M€, la mateixa inversió que es va fer el 2006. 

Les obres de rehabilitació se centraran al polígon Verge de Montserrat, on es reforçaran els fonaments i es repararan les esquerdes aparegudes als blocs 82 i 84 del carrer Pau Muntades. El projecte ha estat adjudicat a l’empresa Carsa i afectarà directament les quatre plantes baixes dels dos edificis, ja que s’ha de procedir a la seva total reconstrucció i, indirectament, als dotze habitatges restants dels números 82 i 84. La duració de l’obra és de 9 mesos. 

Compliment del Pla director d’obres revisat (PDOR)

Aquestes obres estan incloses en el Pla director d’obres revisat (PDOR)  que preveu invertir més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial a Catalunya i té tres  eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d’execució, l’import en euros de cada obra i un pla financer que dóna suport al Pla. Aquest Pla està complint  tots els terminis i acords previstos, signats amb les associacions de veïns i en presència dels ajuntaments respectius. 

Adigsa incorpora clàusules socials en les seves obres

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa’t a punt, a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. En el cas d’Igualada, s’hi han destinat dos llocs de treball: 2 manobres.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia