Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 267.714 € en la rehabilitació d'edificis de Tarragona

query_builder   26 maig 2006 12:20

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 267.714 € en la rehabilitació d'edificis de Tarragona

Les obres es faran al barri de Camp Clar

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis al barri de Camp Clar de Tarragona (Tarragonès) per un import de 267.714 euros.

Al grup d’habitatges Gaià de Camp Clar es pintaran les façanes de les escales 1, 2, 3 i 4, ubicades entre els carrers Riu Llobregat i Riu Onyar. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Cervera, SL, per un import de 267.714 euros, afectarà 90 habitatges i s’executarà en un termini de cinc mesos.   

En total, Adigsa ha assignat 26 obres de rehabilitació d’edificis per un import de  8.047.044 €. Les actuacions es faran a 23 barris de 14 municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,02%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior a aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de desembre va tenir una mitjana del 13,5%.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa’t a punt, a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. En el cas de Tarragona s’han destinat dos llocs de treball, per a un manobre i un ajudant de paleta a Camp Clar.

En els propers mesos s’adjudicaran dues obres més a Tarragona, al grup Sant Magí i Santa Tecla de Camp Clar, que actualment estan en procés de licitació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia