Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 104.658 euros en obres de rehabilitació a Primer de maig de Granollers

query_builder   19 octubre 2006 14:42

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 104.658 euros en obres de rehabilitació a Primer de maig de Granollers

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació al barri de Primer de maig de Granollers (Vallès Oriental), per un import de 104.658 euros.

Adigsa ha adjudicat en aquest concurs les obres amb una baixa mitjana del 13,19%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior a aquest tant per cent. El pressupost d’inversió d’Adigsa en rehabilitació per a l’any 2006 és de 42 M€, cosa que suposa un increment d’un 23,5% respecte de la inversió de l’any passat.

A Primer de maig de Granollers es durà a terme el sanejament de les plantes baixes  del carrer Roger de Llúria, 35(bloc 15), carrer Roger de Flor, 94 (bloc 17) i al carrer de Pius XII, 9 (bloc 28). Aquesta obra s’ha adjudicat a l’empresa C Misca, sl i durarà 8 mesos.

Signatura del Pla director d’obres revisat

Durant el mes d’octubre s’ha formalitzat la signatura del Pla director d’obres revisat  amb cadascuna de les associacions de veïns. Aquest PDOR (Pla director d’obres revisat) preveu invertir més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial a Catalunya. El PDOR té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d’execució, l’import en euros de cada obra i un pla financer que dóna suport al Pla.

El gener de 2005 es va exhaurir el termini d’execució de vuit anys del Pla director d’obres (signat l’any 1997 amb les AV de l’esmentat Pla). Un cop fet el balanç de l’obra executada, es va observar que bona part de les actuacions no havien estat fetes i es va elaborar una nova programació amb el nom de Pla director d’obres revisat, que continua i finalitza les obres iniciades per l’anterior projecte.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge, seguint la voluntat del Govern català de potenciar la col•laboració entre l’Administració autonòmica i la municipal, ha comunicat per primera vegada als ajuntaments la programació i el seguiment de les obres del PDOR, cosa que ha permès obrir més canals de participació a les AV.

Adigsa incorpora clàusules socials en les seves obres

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa’t a punt, a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. En el cas de Primer de maig, s’ha destinat un lloc de treball per a un manobre.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia