Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa ha invertit en un any més de 4 M€ en obres a la ciutat de Badalona

query_builder   3 agost 2005 11:29

event_note Nota de premsa

Adigsa ha invertit en un any més de 4 M€ en obres a la ciutat de Badalona

ACatalunya, la inversió ha estat de més de 36 milions d’euros en els sis concursos d’obres que s’han fet des del setembre de 2004

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat des del setembre de 2004 un total de 13 obres de rehabilitació a diversos barris de Badalona (Barcelonès).

El total de les obres de Badalona ha suposat una inversió de 4.301.308 euros en reparacions com el reforç dels sostres de les cambres sanitàries, la reparació de les cobertes, la reconstrucció de les escales, l’aïllament de les façanes, la substitució de baixants i canals pluvials, el sanejament de les cambres sanitàries, i la substitució de bateries i muntants d’aigua. Això significa que l’11,8% de la inversió que ha dut a terme Adigsa s’ha fet en barris de Badalona.

Els barris on ja s’han realitzat o s’iniciaran aquestes obres són els següents: Sant Roc, el Bruc i Pomar.  

Des del setembre de 2004, Adigsa ha fet 6 concursos d’obres. Ha finalitzat la fase de licitació del darrer concurs de 18 obres per un import total per a Catalunya de 12.430.629 euros. Es preveu que el mes de setembre s’adjudiquin i s’iniciïn aquests treballs.

Tots els concursos que convoca Adigsa per adjudicar obres inclouen una clàusula on es reserven llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de Badalona, s’han destinat 25 llocs de treball a persones incloses en aquest programa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia