S'ha reformat el bany per adaptar-lo a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda

L’Associació de Veïns de Riuclar (Tarragona) ha fet obres per eliminar les barreres arquitectòniques del seu local social. Concretament, ha reformat i adaptat els lavabos perquè puguin ser utilitzats per persones amb mobilitat reduïda i gent gran. L’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha atorgat una subvenció de 4.000 euros per finançar l’actuació.

Adigsa va avançar el 75% del pressupost el passat mes de setembre, i la resta s’ha completat ara, quan l’entitat ha presentat el justificant de les despeses.

L’AV de Riuclar disposa de quatre locals cedits per Adigsa, situats als baixos de diferents edificis de Riuclar, un polígon de 394 habitatges, pròxim al barri de Torreforta. Els blocs van ser construïts als anys 70, en règim de protecció oficial.

Dels quatre locals, un s’utilitza per a reunions de comunitats de veïns; un altre és per als joves, on es troben la colla de diables i de gegants del barri; en un tercer local se situa el punt Òmnia, un servei amb nou ordinadors i un tècnic informàtic que fan servir diferents col•lectius i veïns del barri (gent gran, grup de reforç escolar, servei d’assessorament laboral per a persones estrangeres); i un darrer local –on s’han fet les reformes-, destinat a les entitats de Riuclar que fan tallers, les assemblees dels associats, l’esplai i el punt de trobada juvenil.