L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis als barris de la Florida i el Gornal a l’Hospitalet del Llobregat (Barcelonès), per un import de 98.984 euros.

A la Florida, es durà a terme la reparació dels pilars de ferro situats sota cuina dels blocs 1 al 4 i del 14 al 18, així com dels pilars de ferro situats a la cantonada dels edificis 17 i 18. Aquesta obra, adjudicada a l’empresa Mabe Grup Serrallers, SL, afectarà un total de 512 habitatges i tindrà una durada de sis mesos.

El seu cost serà de 39.409 euros. Simultàniament, al barri del Gornal s’iniciaran les obres per a la instal•lació de mesures de prevenció d’incendis en el bloc 8 del número 12 de l’avinguda Vilanova. Les obres, que formen part de la tretzena fase de remodelació del barri, tindran una durada aproximada de 4 mesos. Amb un pressupost de 59.575 euros, l’empresa C.S.V 99,SL és l’adjudicatària d’unes obres que afectaran un total de 60 habitatges.