Les obres es concentraran al barri de Centcelles




L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d'edificis al barri de Centcelles a Constantí (Tarragonès) per un import de 373.990 euros.

Les obres consisteixen en la reparació de les caixes de les escales de la plaça J. R. Jiménez, 5 i 7; del carrer de Gaudí, 6, 8 i 10; del carrer Centcelles, 15 i 19, illa C; i del carrer de Jaume I, 11, illa D. L'obra s'ha adjudicat a l'empresa Rehacsa i tindrà una durada de 6 mesos.

Aquestes obres estan incloses al Pla director d'obres revisat (PDOR), que preveu invertir més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial a Catalunya i té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d'execució, l'import en euros de cada obra i un pla financer que dóna suport al Pla. Aquest Pla està complint tots els terminis i acords previstos, signats amb les associacions de veïns i en presència dels ajuntaments respectius.

Assistiran a aquest acte Manel Ayza, en representació del cap de serveis d'obra d'Adigsa, un representant de l'empresa a la qual s'han adjudicat les obres, el coordinador de seguretat de l'obra, un representant del programa Posa't a punt, i el president de l'associació de veïns.