El secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, presidirà avui, 17 de maig, a les 19 hores, al Pati Llimona, l'acte de lliurament de premis als interns dels centres penitenciaris de Catalunya que han participat en el VII Concurs de la Diversitat "Any Polar Internacional i Any Europeu de la Igualtat d'Oportunitats per a Tothom. Cap a una societat Justa", organitzat pel Centre Penitenciari de Joves de Barcelona, amb la col·laboració de l'Associació AMISI i l'Obra Mercedària.

En total s’han presentat 53 obres, entre obres murals (pintura i fotografia), obres tridimensionals (escultura i instal·lacions) i obres digitals (disseny gràfic i vídeo digital), els temes de les quals són, respectivament, l’eix del desenvolupament sostenible i temàtica de l’Any Polar Internacional, eix de la cultura de la pau i temàtica de l’Any Europeu de la Igualtat d’Oportunitats per a Tothom-Cap a una Societat Justa, i l’eix de la multiculturalitat i temàtica de l’Any europeu de la Igualtat d’Oportunitats per a Tothom-Cap a una Societat Justa.

 Hi ha un premi dotat amb 200 euros per a cada una de les categories i tres premis especials de 125 euros al Premi especial Diversitat, al Premi especial Any Polar Internacional i al Premi especial Any Europeu de la Igualtat d’Oportunitats per a Tothom-Cap a una societat Justa.

 D’altra banda, l’obra de disseny gràfic que guanyi el premi especial Diversitat serà el motiu del cartell de la propera edició d’aquest concurs.

 L’exposició es podrà visitar del 17 de maig al 2 de juny, de les 9.30 h fins a les 22 h, al Centre Cívic Pati Llimona (carrer Regomir, 3, de Barcelona).