Justícia, Drets i Memòria

Signatura del conveni cololectiu del personal del CIRE

query_builder   17 novembre 2006 09:30

event_note Nota de premsa

Signatura del conveni cololectiu del personal del CIRE

El comitè d'empresa i la gerència del CIRE van signar ahir el conveni cololectiu del personal laboral del CIRE, el primer en la història d'aquesta empresa pública dedicada a la reinserció social de persones sotmeses a mesures judicials, després de la seva aprovació per part del Departament d'Economia i Finances i de la Direcció General de la Funció Pública del Departament de Governació de la Generalitat.

El text permet disposar per primera vegada d’un marc legal regulador de les condicions laborals dels treballadors del CIRE, que són actualment 111.

Aquest conveni només serà d’aplicació als treballadors de l’empresa. En queden exclosos els interns i internes dels centres penitenciaris de Catalunya que treballen als tallers del CIRE, als quals s’aplica el Reial decret 782/2001, que regula la relació laboral especial penitenciària.

Entre altres aspectes, el conveni suposarà millores pel que fa a assegurança col•lectiva, plans de pensions o jubilació anticipada i ajudes per al menjador, a més de l’homogeneïtzació dels horaris del personal, que serà d’aplicació a partir del proper 1 de desembre.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia