Justícia, Drets i Memòria

S'obre la borsa d'interins per al personal al servei de l'Administració de justícia

query_builder   24 abril 2006 16:00

event_note Nota de premsa

S'obre la borsa d'interins per al personal al servei de l'Administració de justícia

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’avui, núm. 4619, publica l’Ordre 192/2006, de 12 d’abril, de desenvolupament del Decret 47/2006, de 28 de març, sobre la selecció i el nomenament de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial de l’Administració de justícia a Catalunya.

 

Al mateix DOGC s’ha publicat també la Resolució JUS/1116/2006, de 13 d’abril, de convocatòria del procés selectiu per a la constitució de les borses d’interins dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial.

 

Per tal de constituir les borses d’aquest personal interí, demà dimarts, 25 d’abril, s’obre el termini de presentació de sol•licituds, que finalitzarà el divendres 12 de maig (ambdues dates incloses). Les persones interessades podran prendre part en el procés de selecció i hauran de complir els requisits establerts per a cada cos.

Per a més informació: www.gencat.net/justícia

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia