CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del nou edifici judicial de Terrassa
DIA:Dilluns, 2 d'octubre
HORA:17:45 hores: presentació del Projecte als mitjans de comunciació
17 hores: reunió amb la Comissió de Seguiment del Projecte. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió.
LLOC:Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat, 14
Terrassa
El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, i l'acalde de Terrassa, Pere Navarro, presentaran, a les 17:45 hores, als mitjans de comunicació, el projecte del nou edifici judicial de Terrassa, amb una projecció en Power Point a càrrec de l'arquitecte de l'obra, Josep M. Botey. El conseller de Justícia i l'alcalde de Terrassa atendran els mitjans de comunicació en finalitzar l'acte.

Prèviament, el conseller, acompanyat de la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries; del director general de Gestió d'Infraestructures, Salvador Illa, i de la gerent de Barcelona comarques, Marta Izoard, mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i amb els membres de la Comissió de Seguiment del Projecte de l'Edifici Judicial.

Per part de la Comissió hi assistiran Pere Navarro, alcalde de Terrassa; Maria Vidal, degana del Cololegi d'Advocats de Terrassa; Francesc Astals, de Caixa de Terrassa; Antoni Abad, de CECOT; Marià Galí, de la Cambra de Comerç de Terrassa; Josep Antoni Pujals, de la Cambra de la Propietat de Terrassa; Josep Rifà, del Cololegi d'Agents Comercials de Terrassa; Pilar Mampel, degana del Cololegi de Procuradors, i Carlos Prat Duaigües, jutge degà.