Justícia, Drets i Memòria

Presentació del llibre Coneguem el món de la justícia

query_builder   23 març 2006 11:30

event_note Nota de premsa

Presentació del llibre Coneguem el món de la justícia

El proper dilluns, 27 de març, la directora general de Relacions amb l’Administració de Justícia, Núria Clèries, presentarà el llibre Coneguem el món de la justícia al Col•legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Acompanyen la directora general Margarida Cirach, professora d’ensenyament secundari a l’IES del Vallès, de Sabadell, i Joan Prats, tècnic docent de la Direcció General d’Ordenació i Innovació Educativa, del Departament d’Educació, ambdós col•laboradors del llibre.

Aquest llibre, editat pel Departament, pretén servir d’instrument perquè els alumnes de batxillerat coneguin l’Administració de justícia com a institució pública, per estimular l’esperit crític i facilitar l’aproximació a la justícia com a valor fonamental de la convivència ciutadana.

La voluntat de la Generalitat de Catalunya, com a poder públic, i en el marc de les seves competències, és que l’aportació d’aquesta matèria pugui ser un dels petits grans de sorra que faci possible una societat més justa i respectuosa, on els conflictes que inevitablement sorgeixen en una comunitat se solucionin per la via del diàleg i la conciliació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia